dilluns, 3 de novembre del 2025

Sortida a la Fàbrica de Xocolata Simón Coll i Caves Blancher a Sant Sadurní d’Anoia

 

El passat 29 doctubre vam fer una visita a la fàbrica Simón Coll, on vam descobrir tot el procés d’elaboració de la xocolata, des del fruit del cacau fins al producte final. Vam aprendre d’on prové el cacau, així com vam tenir l’oportunitat de tastar tres tipus de xocolata: negra, amb llet i blanca.

Després vam anar  fins a les Caves Blancher, on vam veure com s’elabora el vi i el cava. Ens van explicar el procés de fermentació i embotellament, i vam tenir l’oportunitat de tastar el most, el suc del raïm abans de convertir-se en vi.

Si voleu veure algunes fotografies cliqueu en aquest enllaç 👉 CLICA AQUÍ 








dissabte, 9 de setembre del 2023

Benvinguts!

 Benvinguts i benvingudes al Curs Escolar 2025-2026!

Aquest curs estarà ple de nous aprenentatges, vivències i experiències que no oblidareu. Endavant!



Sortida a la Fàbrica de Xocolata Simón Coll i Caves Blancher a Sant Sadurní d’Anoia

  El passat 29 doctubre vam fer una visita a la fàbrica  Simón Coll , on vam descobrir tot el procés d’elaboració de la xocolata, des del ...