Pestanyes

dilluns, 3 de novembre del 2025

Sortida a la Fàbrica de Xocolata Simón Coll i Caves Blancher a Sant Sadurní d’Anoia

 

El passat 29 doctubre vam fer una visita a la fàbrica Simón Coll, on vam descobrir tot el procés d’elaboració de la xocolata, des del fruit del cacau fins al producte final. Vam aprendre d’on prové el cacau, així com vam tenir l’oportunitat de tastar tres tipus de xocolata: negra, amb llet i blanca.

Després vam anar  fins a les Caves Blancher, on vam veure com s’elabora el vi i el cava. Ens van explicar el procés de fermentació i embotellament, i vam tenir l’oportunitat de tastar el most, el suc del raïm abans de convertir-se en vi.

Si voleu veure algunes fotografies cliqueu en aquest enllaç 👉 CLICA AQUÍ 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols fer un comentari?